3 tankar på “Tjejhelg…..

    • Ja, det var litet regn på fredagkvällen, men inte så farligt, men igår var det fantastiskt, underbart att kunna sitta ute i solen, och det var VARMT. 🙂 Det är lixom grejjen med det hela, att kunna vara ute. 🙂 Puss puss

      Gilla

  1. Oj, vad glad jag blev när Ni har haft ett sådant fint väder! Härligt! Det hade inte vi här i norr, kan jag säga. Vi får nog vänta tills nästa helg. Idag har det varit ganska bra, men lite för kallt. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s