4 tankar på “Lata….

  1. Va härligt med lata dagar. Kul att hundarna myser så. Man blir glad ända in i själen när man ser dem. Visst är det vackraste blommorna som kommer först!? Nu har vi som sagt var härliga dagar framför oss. Bara nu värmen ville komma också. Kram på Er

    Gilla

    • Ja, underbart. Precis, nu är det ”bara” värmen som saknas… vi får hoppas att den kommer snart, så att älsklingen kan åka båge, och vi kan sköta ”markservicen” när vi ska ut till landet o så. 😉 Kraaam på er.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s