Slut…

..i rutan, vilken daaag, sa Betsy. Dagen började, som så ofta den senaste tiden, i bädden, på landet, myyyys, men sen ”bröt helvetet loss”…. Husse o matte flööög ur sängarna, rev ur sängkläderna, packade ner allt möjligt i väskor o kassar, stressade in mig i bilen, iväg, slänga sopor, slänga återvinning, på färjan, stressa hem, ”svida om”, äta mat ”på stående tass”, iväg till bussen med matte, ingen kul upplevelse, men jag gör som matte säger, för familjefridens skull. :-/ Hoppade av bussen vid Norrtull, gick en bit, sen träffade vi Mia&Lovis, fick ”hänga” med dem hela dagen, myspromenad i Hagaparken, träffa ”mammagruppen” (vad nu det är?!) Spanade in ett gäng ”halvåriga” småfjuttar, de var ok, vila litet, mysa litet, sen skön promenad hem till Lovis ”plejjs”, sov litet, käkade litet köttbullar som jag bett Mia fixa till mig, Lovis kunde varken gå, eller nå upp till kylskåpet, så egentligen är hon ganska värdelös som värsta ”häng-polaren”, men jag tror hon växer till sig, hon har potential, den lilla rackaren.
Kommer nå upp till kylskåpet vilken dag somhelst…. 🙂
På eftermiddagen kom matte o hämtade mig, liten promenad till bussen, ganska trött faktiskt, matte skrattade åt mig, hon tyckte att jag släpade tassarna efter mig.. :-/
Gjorde jag INTE …
Kan dock erkänna att jag är trött, tänker INTE gå ur sängen mer idag..
Fin dag hade jag iaf, trots rivstarten. :-)Natti natt
image

…snabbinlägg, ibland har m@n brådis. 😉

7 tankar på “Slut…

  • Fast det här skulle ju stå här… klantmatte…

   Matte on 13 augusti, 2013 at 20:38 said:

   Ingen rast, ingen ro… :-/ 😉
   Pusspuss

   Gilla

 1. Ha ha, vilket roligt inlägg! Trött tjej! Lovis är också helt slut efter dagens äventyr!
  Bettan är välkommen hit när som helst! Puss på lakritsnosen från oss!

  Gilla

  • Vi är sååå glada att hon skötte sig så bra som du sa…
   Inte för att hon är elak på nåt sätt, men du vet, 1-åringar kan ju få för sig nästan vadsomhelst… iaf ibland.
   Tack för hjälpen med Betsy idag. 🙂
   Stoor kram från oss,
   o Betsy pussar tillbaka till sina ”myspolare”. 🙂

   Gilla

 2. Upp och hoppa – ligg inte och dra dig!
  För idag är det mattes dag. Idag fyller min allra närmaste och käraste vän 50 år.
  Hon som känner mig – nästan bättre än jag känner mig själv 🙂 Hon som är mig så lika i sinne och sätt. Några små skillnader finns, och det är tur annars skulle man kunna tro att våra hjärnor är klonade 🙂 Suss mitt stora stöd och bollplank här i livet – ha en helt underbar 50-årsdag vännen! ❤
  pusspuss

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s