2 tankar på “Hej …

 1. Jag älskar den där illgröna grönskan på våren. Den är nästan självlysande. Och av nån konstig anledning tycker jag den syns bäst ”hemma” så jag hoppas björkarna har börjat slå ut när vi åker till Malung nästa gång så jag får den där härliga grönchocken för ögonen 🙂
  pusspuss

  Gilla

  • Ja, den där nya krispiga grönskan är fantastisk, men nu går det litet väl fort. :-/ Hmm, beroende på när ni åker upp, så kan du väl ha tur… Just nu endel snö kvar, hörde jag häromdagen. Det tar litet längre tid däruppe.. :-/
   Pusspuss

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s