1 tanke på “Trött…

  1. Stackars dig! Du får tänka på hur fint det blir när det är klart. En klen tröst just nu, jag vet, men i alla fall. Du får peta ner lite lökar här och där i höst så att det poppar upp lite påskliljor och annat till nästa vår. Just nu sitter jag och tittar på en räv som smaskar i sig något ur lövhögen vi har här mot havet. Det verkar vara smaskigt. Den är jättefin med en riktigt yvig, tjock svans. Kul när djuren ser friska ut. Jag tror att han hittat en skogsmusbo. Skulle inte förvåna mig alls. Vi har väldigt mycket av den sorten här. Ha det jättebra och håll er friska. Jag har testat mig för corona idag. Har känt mig hängig, ont i halsen och småfebrig till och från ända sedan i höstas. Blir väl bra att få veta att det inte är corona i alla fall. Blir nog bättre när våren kommer.
    Kram , kram från svärmoran

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s