Taket ..

…klart, med tillfälliga stuprör, eller rättare sagt de gamla är kvar, tills de byter fasaden o sätter dit de nya. 👍😊 Känns litet ovant med svart skorsten, men vi vänjer oss säkert 😜 Nu är det paus ca 1,5 vecka, innan de kommer igen. Nån gång nästa vecka kommer de o gräver plinthål till farstukvisten, det missade vi när de var här i våras… Tur att de kunde komma igen, de hade ett annat litet jobb härute… Flyt. 🤗👍

4 tankar på “Taket ..

  1. Va fint det blev! Kul att det funkar ibland. Här kämpar Danne på med ny dörr. Hämtar 6 nya fönster på tisdag till innealtanen. Därefter isolering av väggar, tak och golv. Det blir ett varmbonat uterum. Jsg längtar! Tur att jag har en duktig man! 👍🤗

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s