Regnet….

…kan komma nu…

Har lagt ut gräsfrön här o där, det är så många kala fula fläckar överallt sen dränering o annat… Får se om det tar sig. 🤔🙃
De här narcisserna brukar komma mycket senare, o doftar fantastiskt en klar favorit.
…o här kommer det komma massor…🤗🤗🤗🥰
En annan goding jag aldrig sett förut, jättefin. 😍

Har satt Tagetes, som jag egentligen inte gillar, men läste att de skulle vara bra, mot bladlöss som vi har massor av, pga grannens körsbärssnår. Får se om jag förstod det rätt. 🥴🙃

2 tankar på “Regnet….

  1. Hallå där! Du har en sådan spännande tomt. Det bara dyker upp en massa jättefina blommor. Är lite avis. Här växer ju ingenting. Jag har fått tips om ett medel mot rådjur som äter upp blommor. Det heter Trico och är så bra. Jag får nu behålla mina penseer i grindstolparna när jag sprayat med trico. Ja nu behöver vi lite regn i våra marker. Gärna lite mera värme också så att man törs ställa ut blommorna. Ha det så fint. Kramar från Svärmoran

    Gillad av 1 person

    • Hallojjs. Ja, det är jättespännande att se vad som kommer upp, efter att vi grävt så kommer ännu fler nya växter. Kalas. Ja har hört att det finns medel men att man måste spraya på nytt om det regnat o så. Just nu kör jag med vitlökspulver, det har oxå funkat bra. 🤗 Kraaam 🥰

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s