Tretti..

…cm snö, minst, sägs det ha kommit på ca 1,5 dygn. 😳🤪 Inget har hänt än denna veckan, förutom att besiktningen av nya kaminen o den flyttade vedspisen gjordes igår, och gick bra. 🤗🤗🤗🥰👍 Nu ska det göras en mall för gnist/golvskyddet så att vi kan beställa det så att vi kan börja elda nån gång..😜 Köket skulle kommit förra veckan, men de vände några ynka minuter därifrån, pga översvämning vid hästhagarna.. 🥺 Nytt levdatum imorgon, och för säkerhets skull möter snickarn upp vid vändplanen, o de lastar om där. Då borde det ju funka. På lördag får vi se vad de hunnit med…🤗🤗🤗🤪😍 Några salningar kvar, men nåt skåp kanske de fått ihop och upp…😁🥰 Spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s